Vacature: DevOps Engineer / Site Reliability Engineer

ATPS BV is een toonaangevend softwarebedrijf gevestigd in Ede. Geheel in eigenbeheer ontwikkelen en onderhouden wij systemen voor personeelsplanning, tijdregistratie, toegangscontrole en bezoekersregistratie, zowel als Cloudoplossing als on-premise en wordt dagelijks door honderdduizenden mensen gebruikt. Ons product wordt volledig in-house door ons DevOps-team ontwikkeld en beheerd, en wordt ingericht door onze consultants. Voor de uitbreiding op onze Software development en Cloud afdeling zijn wij opzoek naar een DevOps Engineer.

Jouw werkzaamheden als DevOps Engineer / Site Reliability Engineer

Als DevOps Engineer/Site Reliability Engineer ben je verantwoordelijk om de Cloudomgeving van ATPS die door onze klanten wordt gebruikt continu verder te ontwikkelen qua schaalbaarheid, performance, security en beschikbaarheid. Dit doe je als onderdeel van het DevOps-team, waarbinnen je veel vrijheid en krijgt om zelfstandig en samen met je collega’s te werken. In het bedrijf en team heerst een informele sfeer met korte lijnen en wordt pro-activiteit en aanpakken gestimuleerd en gewaardeerd.

Je houdt je bezig met het continu doorontwikkelen van onze cloudoplossing om voor ons groeiende aantal klanten een zo goed mogelijk presterend product aan te kunnen bieden. Je bedenkt en implementeert nieuwe architecturen, componenten en processen, gebruikmakend van best practices uit het vakgebied van DevOps en SRE. Je onderzoekt en lost complexe problemen op het gebied van performance, netwerk- en infrastructuur en implementeert structurele oplossingen om herhalingen te voorkomen. Natuurlijk doe je dit alles met de volledige ondersteuning van de rest van het team.

Ons product heeft een webgedeelte, desktopgedeelte en een mobiele app, vooral ontwikkeld op basis van .NET technologie. Dit draait als cloudoplossing op een virtuele infrastructuur van o.a. Windows, SQL Server, .NET, load balancers en firewalls. Onze Hosting Provider verzorgt hierbij het platform waarop onze virtuele infrastructuur. Deze architectuur staat niet vast: we blijven innoveren en deze stack wordt waar nodig uitgebreid of aangepast.

Vereiste ervaring en skills als DevOps Engineer / Site Reliability Engineer

Als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien, zit je bij ATPS goed. Maar natuurlijk is ambitie niet de enige succesfactor. Wij vinden het belangrijk dat jij:

 • Een hbo- werk en denk niveau hebt;
 • Leergierig, open voor innovatie en kennisdeling;
 • Zelfstandig en proactief;
 • Ervaring als DevOps engineer/SRE/systeembeheerder met bovengenoemde systemen/technologieën;
 • Gedegen kennis en ervaring van netwerken, protocollen als HTTP en netwerkcomponenten die je weet in te zeten bij het identificeren van problemen en het bedenken van nieuwe oplossingen;
 • Gedegen kennis van security, performanceproblemen en -oorzaken die je weet in te zeten bij het identificeren van problemen en het bedenken van nieuwe oplossingen;
 • Gedrevenheid om problemen niet uit de weg te gaan, maar vol in te duiken en structureel op te lossen.

Wat hebben wij te bieden?

Buiten een oneindige voorraad koffie, leuke collega’s en een veelzijdige functie waarbinnen jij jezelf volop kunt ontwikkelen, bieden wij het volgende:

 • Een marktconform salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en onkostenvergoeding;
 • Diverse doorgroei- en scholingsmogelijkheden;
 • Een gemotiveerd team in een informele sfeer;
 • Laptop;
 • Pensioenvoorziening.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij van mening dat jij wel eens precies degene zou kunnen zijn waar wij naar op zoek zijn? Wij ontvangen graag jouw CV met beknopte motivatie per email naar p.jongman@atps.nl. Voor eventuele vragen over de vacature kun je tijdens kantooruren bellen (0318-644200) en vragen naar Harm Pauw. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.atps.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.