Elektronische lockers: Specialist in lockers met pas of sleutelhanger

Lockers, ook wel bekend als kluisjes, zijn afgesloten kasten die individuele compartimenten bevatten voor het opbergen van persoonlijke eigendommen. Ze zijn ontworpen met het oog op veiligheid en privacy, waarbij elke locker is voorzien van een vergrendelingsmechanisme om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Moderne lockers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, waaronder staal, kunststof en hout. Het ontwerp is geëvolueerd om te voldoen aan zowel functionele als esthetische behoeften. Van gestandaardiseerde metalen lockers tot op maat gemaakte houten opbergoplossingen, er is een locker voor elke omgeving.

Gemakkelijke toegangscontrole

Nieuwe manieren van werken vragen om nieuwe oplossingen voor het tijdelijk bewaren van persoonlijke eigendommen. Met ATPS Elektronische lockers in combinatie met een pas of sleutelhanger (dit kan dezelfde pas of sleutelhanger zijn die ook wordt gebruikt voor ATPS Tijdregistratie en/ of ATPS Toegangscontrole) krijgt de medewerker een locker toegewezen.

Geschikt voor elke werkplek

  • Het is mogelijk om iedere medewerker een persoonlijke locker toe te kennen of om via een centrale terminal automatisch een vrije locker toe te wijzen.
  • In kantoren worden lockers vaak gebruikt om werknemers een veilige ruimte te geven voor het opbergen van persoonlijke spullen, zoals jassen, tassen en waardevolle bezittingen. Dit bevordert een opgeruimde werkplek en vermindert rommelige werkruimtes.
  • In werkplaatsen en fabrieken worden lockers vaak gebruikt voor het opbergen van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschappen. Dit draagt bij aan een veilige en georganiseerde omgeving.

Medewerkers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot hun locker door een RFID-kaart te scannen, waardoor het gebruik van fysieke sleutels of codes overbodig wordt.

Veilig en betrouwbaar

Door gebruik te maken van een pas of sleutelhanger worden fysieke sleutels of codes vervangen. Dit biedt niet alleen meer gemak voor uw medewerkers, maar verhoogt ook de veiligheid.

Het primaire voordeel van lockers is natuurlijk de veiligheid die ze bieden. Door persoonlijke bezittingen veilig op te bergen, minimaliseren ze het risico op diefstal en verlies. Het gebruik van RFID-technologie in lockers biedt een handige en veilige manier voor werknemers om toegang te krijgen tot hun opbergplek. Het gebruik van RFID-kaarten minimaliseert de noodzaak van fysieke sleutels.

Wilt u meer weten over elektronische lockers?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics