Tijdregistratie

Tijd is geld: uw uren en de uren van alle medewerkers in uw organisatie hebben een prijs. De financiële gezondheid van uw bedrijf hangt sterk af van de nauwkeurige registratie van gewerkte uren, voor verloning en facturatie. Als uw organisatie groeit en u toch op ieder moment helder zicht wilt houden op de gewerkte uren, heeft u een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem nodig.

ATPS toegangscontrole inchecken met pas

Tijdregistratie

Tijdregistratie is het registreren van gewerkte tijden en afwezigheden. De financiële gezondheid van uw bedrijf hangt sterk af van de nauwkeurige registratie van gewerkte uren, voor verloning en facturatie.

Lees meer
Lees meer over Tijdregistratie

Workflow ESS/MSS

Met de web applicatie Workflow ESS/ MSS heeft u de perfecte tool in handen om uw medewerkers en leidinggevenden taken rond tijdregistratie en verlof te laten uitvoeren. Dit betekent een aanzienlijke...

Lees meer
Lees meer over Workflow ESS/MSS

Mobiele app

Met de mobiele app kunnen u en uw medewerkers heel gemakkelijk verlof aanvragen, gewerkte uren inzien, tijdboekingen maken en de meest actuele planning of rooster bekijken.

Lees meer
Lees meer over Mobiele app

Kostenplaatsen

Daar waar in de klassieke tijdregistratie de werknemer centraal staat, zijn voor andere toepassingen mogelijk aanvullende informatie nodig of zelfs noodzakelijk. Met ATPS Kostenplaatsen...

Lees meer
Lees meer over Kostenplaatsen

Tijdschrijven

Met ATPS Tijdschrijven is het mogelijk om zowel real-time als achteraf uren bij te houden om zodoende te achterhalen wat uw medewerkers feitelijk aan werkzaamheden verrichten.

Lees meer
Lees meer over Tijdschrijven

Hardware

De ATPS Tijdregistratieterminals zijn volledig geïntegreerd in de ATPS software. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bestaan er verschillende uitvoeringen met diverse mogelijkheden.

Lees meer
Lees meer over Hardware
tijdregistratie HR

Voor wie is Tijdregistratie?

Human Resources (HR)

Voor HR is een nauwkeurige tijdregistratie noodzakelijk. Medewerkers van het HR team, zoals managers en planners, werken efficiënter doordat processen geautomatiseerd worden.

Voor het verwerken van salarissen en het beheren van personeelsgegevens zijn er stappen die snel opgelost kunnen worden. De integratie met HR-systemen kan zo de efficiëntie verbeteren en de kans op fouten verminderen. Meer controle en lagere kosten!

Projectmatig

Is het werk voornamelijk projectgebaseerd? Dan moet facturatie vlekkeloos aansluiten op al uw processen, omdat uren direct gefactureerd moeten worden. Om het kostenbeheer beter te monitoren kunnen onze tijdregistratie oplossingen gemakkelijk integreren met andere systemen, zodat projectmatige uren direct en zonder vertraging gefactureerd kunnen worden.

Voor projectmanagers biedt tijdregistratie inzicht in de bestede uren per project of taak, wat essentieel is voor projectplanning en budgetbeheer.

Beveiliging

Met functies voor toegangscontrole en bezoekersregistratie kunnen deze afdelingen het systeem gebruiken voor het beheren van toegang tot het gebouw of bepaalde gebieden. Registreer gemakkelijk al uw bezoekers.

 

Tijdregistratie werknemers

Onze Tijdregistratie oplossingen: Alle voordelen op een rij

 

✔ Tijdbesparing:

✔ Veelzijdige systeemintegratie:

✔ Betrouwbaarheid:

✔ Meer controle:

✔ Hogere productiviteit:

 

Wilt u meer weten over tijdregistratie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten

Tijdregistratie software

Meest gestelde vragen

  • Hoelang duurt het implementeren van tijdregistratie?

    Een gemiddelde implementatie van tijdregistratie duurt 3 tot 4 maanden en doorloopt een aantal fases: voorbereiding, realisatie, acceptatie, implementatie, go-live en nazorg. Voor iedere nieuwe implementatie van tijdregistratie wordt een gedegen projectplan gehanteerd.?

  • Welke uren mag je registreren?

    Alle aan de werktijd gerelateerde uren voor het bepalen van de arbeids- en rusttijden, tijd voor tijd uren, verlof- en afwezigheidsregistratie die zorgen voor een correcte salarisuitbetaling aan de medewerker.