Branches

Onze oplossingen worden op maat ingericht, ongeacht de branche en grootte van de organisatie. Deze aanpak is noodzakelijk omdat in bepaalde branches dusdanige regelgeving van toepassing is omtrent Tijdregistratie en Toegangscontrole dat een standaard oplossing niet voldoende is. Juist in deze branches komen de ATPS systemen het beste tot haar recht: denk hierbij aan industrie, transport & logistiek, voedingsmiddelen, overheid, om er maar enkele te noemen. Klik op onderstaande Branches en/of Projecten voor meer informatie.

Industrie

ATPS heeft ervaring in vrijwel alle takken van de industrie. Onze klanten hebben in hun business te maken met steeds verdergaande automatisering van productieprocessen en vraag gestuurde productie. Het is dus van het grootste belang om op het juiste moment de juiste medewerkers tot de beschikking te hebben. Onze producten en oplossingen zijn flexibel en kunnen omgaan met continue veranderde situaties en bijbehorende regelgevingen.

Transport & logistiek

Transport & Logistiek organisaties moeten ieder moment kunnen leveren. Het streven naar maximale efficiëntie is hierbij erg belangrijk. Maar ook een betrouwbare beveiliging van opslagruimten en magazijnen met toegangscontrole is vaak een belangrijk aspect. Onze producten en oplossingen met betrekking tot Tijdregistratie en Toegangscontrole zijn volledig geïntegreerd.

ATPS toegangscontrole inchecken met pas

Voedingsmiddelen

Organisaties die zich bezighouden met de vervaardiging van voedingsmiddelen hebben te maken strikte regelgeving. Dit heeft grote impact op het bijhouden en verwerken van de tijdregistratie en dus ook grote invloed op de afdelingen: HR, Productie en Administratie. De producten en oplossingen van ATPS zorgen ervoor dat er op een efficiënte manier en in één centrale oplossing kan worden samengewerkt tussen de verschillende afdelingen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen in uw branche?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.