Bezoekersregistratie: Snel en gemakkelijk bezoekers aanmelden

Met bezoekersregistratie wordt de aankomst en het vertrek van externe personen (bezoekers, klanten, leveranciers en contractors) vastgelegd. Maar bezoekersregistratie gaat verder dan alleen het bijhouden van namen; het omvat bijvoorbeeld ook het verstrekken van relevante informatie aan bezoekers, het waarborgen van de veiligheid en het beheer van toegangsrechten. Het effectief beheren van externe personen is niet alleen van invloed op de veiligheid, maar ook op de algehele ervaring van zowel bezoekers als uw eigen medewerkers.

Voor veel bedrijven is de papieren bezoekersregistratie formulier een doorn in het oog. Vanaf 25 mei 2018 kunt u zich zelfs afvragen of het nog wel wenselijk is wanneer de namen van uw bezoekers, klanten, leveranciers en contractors inzichtelijk zijn voor alle andere bezoekers.

Met ATPS Bezoekersregistratie haalt u een professionele oplossing in huis, waarmee bezoekers zich via een tablet of PC zelf kunnen aanmelden (tevens geschikt voor een onbemande receptie) en waarmee u uw gasten van tevoren kunt aanmelden en uitnodigingen per e-mail.

Workflow Tijdregistratie

Eenvoudig en snel bezoekers aanmelden

ATPS Bezoekersregistratie is eenvoudig te installeren (cloud oplossing) en voor ieder bedrijf beschikbaar. Ongeacht of u al gebruik maakt van één of meerdere producten van ATPS. Voor alle bestaande klanten van ATPS geldt dat met ATPS Bezoekersregistratie voortaan ook de bezoekers, klanten, leveranciers en contractors zichtbaar zijn op bijvoorbeeld de Aanwezigheidslijst en Calamiteitenlijst.

Onze oplossing voor bezoekersregistratie kan op zichzelf (alleen bezoekersregistratie) werken, maar de combinatie met bijvoorbeeld tijdregistratie en toegangscontrole biedt extra voordelen. Moderne organisaties begrijpen het potentieel van het integreren van bezoekersregistratie en toegangscontrole. Geïntegreerde systemen zorgen ervoor dat de informatie over de aanwezigheid van bezoekers automatisch wordt gekoppeld aan hun toegangsrechten. Dit betekent niet alleen efficiëntie in administratie, maar ook een versterkte beveiliging.

Tijd registreren bezoekers en werknemers

Aanmelden via een digitale receptie

Het integreren van systemen minimaliseert dubbele handelingen en versnelt het algehele proces. Bezoekersregistratie en toegangscontrole zijn niet langer losstaande processen, maar vormen een geïntegreerde benadering van veiligheid en gastvrijheid. Met geavanceerde technologieën kunnen organisaties niet alleen de veiligheid van hun faciliteiten verbeteren, maar ook de ervaring van hun bezoekers optimaliseren.

Altijd en overal

Met ATPS Bezoekersregistratie haalt u een professionele oplossing in huis, waarmee bezoekers zich via een tablet of PC zelf kunnen aanmelden (tevens geschikt voor een onbemande receptie) en waarmee u uw gasten van tevoren kunt aanmelden en uitnodigingen per email.

Bezoekersregistratie is niet langer slechts een administratieve taak, maar een essentieel onderdeel van een algehele strategie voor gastvrijheid en veiligheid. Door de integratie van verschillende processen is het voor onze klanten mogelijk om meer inzicht en controle te hebben over wie het bedrijf betreden en wat ze daar doen. Door evenwicht te vinden tussen efficiëntie, gastvrijheid en privacy, wordt bezoekersregistratie de sleutel tot het creëren van een veilige en positieve omgeving voor alle betrokkenen.

Snel en gemakkelijk

Een goede oplossing voor bezoekersregistratie draagt bij aan een positieve ervaring voor zowel bezoekers als uw eigen medewerkers. Snelle registratie, duidelijke communicatie en het minimaliseren van wachttijden dragen allemaal bij aan een gastvrije omgeving.

Tijdregistratie werknemers

Alle voordelen van ATPS Bezoekersregistratie:

 • Alle voordelen van ATPS Bezoekersregistratie:
 • Cloud oplossing (inclusief helpdesk en software updates)
 • Op maat in te richten (vrije invoervelden, logo, huisregels, bedrijfsfilm etc.)
 • Onbeperkt aantal bezoekers aanmelden
 • Inzicht in aanwezige bezoekers
 • Diverse rapportagemogelijkheden
 • Meertalig (Nederlands, Engels en Duits)
 • Vooraanmelding van bezoekers, klanten, leveranciers en contractors
 • Emailnotificatie met Outlook agenda uitnodiging
 • Meerdere vestigingen mogelijk
 • Integratie met Aanwezigheidslijst
 • Integratie met web applicatie Workflow ESS/MSS
 • Integratie met Toegangscontrole (optioneel)

Wilt u meer weten over bezoekersregistratie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten