Workflow ESS/MSS

Grote kans dat uw medewerkers zich wel eens afvragen of de gewerkte uren wel kloppen, de salarisuitbetaling goed gaat en en hoeveel verlofuren zij nog hebben.

Met de web applicatie Workflow ESS/MSS geeft u de perfecte tool in handen om uw medewerkers en leidinggevenden taken rond tijdregistratie en verlof te laten uitvoeren. Dit betekent een aanzienlijke taakverlichting voor de personeelsafdeling. Zo kan bijvoorbeeld de medewerker online verlofaanvragen, gewerkte uren doorgeven en alle saldi zelf overzien.

Alles wat een medewerker aanvraagt of muteert, moet door de leidinggevende worden geaccordeerd. Veel bedrijven gebruiken deze tool voor verlof en registratie van overwerk. Het systeem is geschikt voor iPad/ Galaxy Tab en andere mobiele apparaten.

ATPS Workflow ESS/MSS is:

 • Digitaal verlofaanvragen
 • Digitaal bijhouden van uren
 • Digitaal doorgeven van overuren
 • Digitaal muteren
 • Tijdschrijven op projecten
 • Digitaal mutaties aanvragen
 • Dienstwisseling aanvragen
 • Alle Saldi overzichten online
 • Digitaal accorderen door leidinggevende
 • Geschikt voor iPad/Galaxy Tab en andere mobiele apparaten
Plan een kennismakingsgesprek
Workflow Tijdregistratie

Altijd en overal toegang tot jouw tijdregistratie

✔ Geschikt voor mobiele- en tablet devices

✔ Altijd toegang tot jouw rapportages

✔ Gemakkelijk en betrouwbaar

✔ Meer controle door sneller schakelen

✔ Hogere productiviteit door automatisering

 

De voordelen van Workflow ESS/MSS

✔ Accurate tijdsverantwoording door uw medewerkers en leidinggevenden

Uw medewerkers en hun leidinggevenden kennen hun directe werkomgeving als beste. Dit zorgt dat uw afdelingshoofden, groepsleiders en managers de werkelijke situatie vaak beter inschatten en zo voor een accuratere planning zorgen dan een overkoepelende personeelsafdeling dit kan.

✔ Meer efficiëntie door decentralisatie van taken

Doordat op operationeel niveau steeds meer taken zijn gedelegeerd kan ook tijdregistratie op een verantwoorde manier worden gedecentraliseerd. Deze ontwikkeling zorgt er eveneens voor dat de taken omtrent tijdregistratie meer worden verdeeld onder uw medewerkers wat zorgt voor een verlichting van de werklast op uw personeelsafdeling.

✔ Motivatie van uw medewerkers

Uit ervaring weten wij dat betrokkenheid van uw medewerkers een gezond effect heeft op uw werkomgeving. Uw medewerkers zullen de transparantie en vertrouwen weten te waarderen. Dit zal eveneens een positief effect hebben op een organisatie brede acceptatie voor een tijdregistratie systeem. Tegelijkertijd behoudt u volledige controle over de uiteindelijke gegevens.

 

Administratie snel en gemakkelijk automatiseren

ATPS® Tijdregistratie vormt een belangrijke eerste stap voor meer transparantie en efficiëntie in het administratieve proces van arbeidstijd gerelateerde data. Een logische vervolgstap hierop is onze web-gebaseerde module ATPS® Workflow ESS / MSS. Hiermee betrekt u uw medewerkers bij een goede tijdregistratie, aangezien zij uw belangrijkste partner zijn, want uw medewerkers kennen de daadwerkelijke arbeidstijd als beste.

Laat daarom uw medewerkers en hun leidinggevende, planners en managers zelf inloggen met hun eigen PC, tablet of smartphone in ATPS® Workflow ESS / MSS en laat hen zodoende op een verantwoorde manier onderdeel uitmaken van een juiste tijdregistratie.

De krachtigste Workforce manager

Het handmatig bijhouden van gewerkte uren of een verlofregistratie kost veel tijd. Evenals het berekenen van de totalen en de controle of de berekeningen goed zijn gegaan. De administratieve uitvoering van uren- en verlofadministratie legt daardoor vaak aanzienlijke druk op de personeelsafdeling.

Door de inzet van Employee/Manager Self Service wordt de druk op de personeelsafdeling aanzienlijk gereduceerd. Met de web applicatie Workflow ESS/MSS delegeert u de verantwoordelijkheid van uren- en verlofadministratie naar de leidinggevende en zijn of haar medewerkers.

Alles wat een medewerker aanvraagt moet door de leidinggevende worden geaccordeerd voordat het systeem het aanneemt en verwerkt. Zo houdt u de volledige controle

Waarom ATPS?

De web applicatie Workflow ESS/MSS is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en kan op maat worden ingericht. Samen met ATPS Tijdregistratie hebt u één systeem voor het bijhouden van aanwezigheden en afwezigheden. Op deze manier zijn er geen handmatige correcties meer nodig.

Daarnaast zijn wij een gezonde onderneming, wat continuïteit verzekert. Klanten kunnen vertrouwen op een langdurige samenwerking met een leverancier die goed ingevoerd is in de materie en goed is in klantgerichte advisering in veel sectoren. Doordat wij zelf de software ontwikkelen zijn wij in staat snel in te spelen op ontwikkelingen en omdat bij ons alle specialismes onder één dak te vinden zijn, kunnen wij u helpen met al uw vragen.

Bent u benieuwd wat ATPS voor uw organisatie kan doen? Neem vrijblijvend contact op met ons door te bellen op 0318 – 64 42 00 of te mailen naar verkoop@atps.nl.

 

 

Meest gestelde vragen

 • Wat is een tijdregistratiesysteem?

  Met een tijdregistratiesysteem wordt de arbeidstijd van medewerkers in een organisatie bijgehouden. Naast aanwezigheidsregistratie vindt vaak ook de afwezigheidsregistratie van de werknemer plaats in het tijdregistratiesysteem.

 • Kan iemand zelf verlof aanvragen?

  Ja, met onze web applicatie kan een medewerker via iedere browser zijn of haar eigen omgeving voor de tijdregistratie openen en verlof aanvragen, maar ook de gewerkte uren, planning en verlofsaldi bekijken. Medewerkers met een mobiele telefoon kunnen ook onze app downloaden.

 • Kan iemand zijn gewerkte uren inzien?

  Ja, een medewerker kan zelf zijn gewerkte uren inzien, maar bijvoorbeeld ook verlofsaldi en zelf verlof aanvragen of de planning voor de komende weken.

Zit jouw vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op!

Meest gestelde vragen Neem contact op

 

Wilt u meer weten over Workflow ESS/MSS?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten