Hardware

ATPS Software is een geïntegreerde oplossing voor tijdregistratie, toegangscontrole, bezoekersregistratie en personeelsplanning. Voor het registreren van de gewerkte tijden maken wij gebruik van klokterminals welke in verschillende varianten beschikbaar zijn, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Ook voor de toegangscontrole is hardware nodig. Denk bijvoorbeeld aan kaartlezers, elektronische deuropeners en toegangscentrales.

Scan voor toegangscontrole

Hoe melden bezoekers zich aan?

Het aanmelden op onze ATPS Tijdregistratieterminals kan door middel van passen en sleutelhangers (Mifare DESfire, Mifare Classic, Mifare Ultra Light, Mifare Plus level 1, Legic, Hitag, Barcode, Rijkspas) of biometrische toepassingen zoals vingerafdruk en gezichtsherkenning.

Met het ATPS Handsfree systeem hoeven medewerkers zelf geen boeking te maken, maar wordt aan- en afwezigheid geregistreerd door met een actieve badge over één of meerdere lussen te lopen.

Geen extra software nodig: alles in één systeem

Alle hardware voor tijdregistratie en toegangscontrole is volledig geïntegreerd in ATPS Software. De configuratie van de hardware wordt dus gedaan in onze software, waardoor er geen extra software nodig is. Onze klanten zijn hierdoor tevens in staat om snel en eenvoudig zelf wijzigen aan te brengen. Door deze integratie is het tevens mogelijk om met slechts één badge te werken op al onze producten.

Hardware tijdregistratie toegangscontrole

Flexibel gebruik op verschillende locaties

Afhankelijk van uw wensen en behoeften bestaan er verschillende uitvoeringen van onze klokterminals met diverse mogelijkheden. Dit varieert van een eenvoudige tijdregistratieterminal voor aanwezigheidsregistratie tot een touchscreen tijdregistratieterminal voor het boeken van aan- en afwezigheden, inzicht in verlofsaldi en kostenplaatsen.

De verschillende uitvoeringen van onze klokterminals kunnen door elkaar heen gebruikt worden en/ of op verschillende geografische locaties worden ingezet. Terwijl het beheer in één centrale omgeving plaatsvindt.

Hardware voor toegangscontrole

Voor eigenlijk iedere organisatie is het belangrijk om de toegangscontrole goed te regelen. Met de toegangscontrole van ATPS zijn losse sleutels voortaan verleden tijd. Met dezelfde badge die wordt gebruikt voor de tijdregistratie kan dan ook een (bestaande) deur, hekwerk, schuifpoort, tourniquet etc, geopend worden.

Het elektronische slot van de toegang wordt aangesloten op onze toegangscentrale, waarna met dezelfde badge de deur of hekwerk geopend kan worden. Via toegangsprofielen kan eenvoudig bepaald worden wie, waar, wanneer naar binnen mag. Alle toegangsbewegingen worden gelogd en kunnen met één druk op de knop worden afgezet tegen de tijdregistratie.

Alle badges worden klant specifiek gecodeerd. Hierbij streven wij telkens naar het hoogste beveiligingsniveau. Standaard maken wij gebruik van Mifare DESfire. Naast badges (ook wel druppels of sleutelhangers genoemd) kan er ook gebruik worden gemaakt van passen. Optioneel kunnen wij deze passen ook bedrukken met een naam of bedrijfslogo.

Wilt u meer weten over onze hardware?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten