Integraties

Met integraties is het mogelijk om verschillende systemen te laten samenwerken en met elkaar te laten functioneren. Het resultaat van de ATPS Tijdregistratie kan bijvoorbeeld worden ingelezen in uw systeem voor de salarisadministratie. Andersom kunnen NAW gegevens uit uw CRM of HRM systeem worden ingelezen in onze ATPS systemen. Dit zijn slechts twee voorbeelden hoe u door middel van een integratie bepaalde informatie altijd volledig, juist en beschikbaar maakt.

Tijd registreren werknemers

Integratie HRM / Payroll

Een integratie tussen ATPS Tijdregistratie en uw HRM /Payroll systeem zorgt ervoor dat variabele loonmutaties digitaal worden aangeboden aan het salarissysteem. Hierdoor vermindert u de foutkans doordat gegevens niet handmatig hoeven worden overgenomen, hetgeen de betrouwbaarheid en efficiency van uw totale verloningsproces ten goede komt. Op deze manier hebben wij inmiddels honderden succesvolle integraties opgeleverd met o.a. ADP, AFAS, Centric, SD Worx (Cobra), Loket.nl, Raet, Unit4, Visma en SAP. Staat uw HRM / Payroll systeem er niet tussen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Integratie Uitzendbureau

Het voornaamste doel van een integratie met het uitzendbureau is het elektronisch aanbieden van urenbriefjes van uw uitzendkrachten bij hun betreffende uitzendbureau(s). ATPS Tijdregistratie realiseert deze integratie middels de SETU-standaard. Hierbij bieden wij de gewerkte (factureerbare) uren aan, eventueel uitgesplitst in meerdere plaatsingsnummers en/of kostenplaatsniveaus. Het aanbieden van urenbriefjes middels de SETU-standaard vindt plaats door middel van een web service. Succesvolle integraties hebben wij o.a. opgeleverd met: Randstad, Temp team, Startpeople, Manpower, Tence, Timing, Unique en Olympia. Staat uw Uitzendbureau er niet tussen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De voordelen:

  • Geen papieren administratie in de vorm van weekbriefjes meer.
  • Uren van uitzendkrachten worden sneller en correct verwerkt.
  • Meer en beter inzicht in de uren van uitzendkrachten.
ATPS toegangscontrole inchecken met pas

Integratie Planning

De integratie tussen ATPS Tijdregistratie en ATPS Roosterplanning en/of Checks Personeelsplanning zorgt ervoor dat uw personeelsplanning (vooraf) en de tijdregistratie (achteraf) één systeem vormen. Hierdoor bent u niet alleen in staat om uw personeelsplanning efficiënter te doen, maar kunt u ook beter en tijdiger bijsturen. Omdat de personeelsplanning steeds flexibeler moet zijn is een goede integratie met ATPS Tijdregistratie steeds vaker onmisbaar. Ook wanneer u gebruik maakt van een ander systeem voor Personeelsplanning is het mogelijkheid om een integratie te maken, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Integratie ERP

Het ERP systeem vervult vaak een centrale rol in het productieproces van onze klanten. Een integratie met het ERP systeem (bijvoorbeeld boekingen vanuit een extern programma) zorgen voor een meer efficiënte en complete verwerking van de Tijdregistratie. Succesvolle integraties hebben wij o.a. opgeleverd met: Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Oracle en SAP. Staat uw ERP systeem er niet tussen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Integratie Business Intelligence

Naast integraties tussen systeem A en B kunnen arbeidstijd gerelateerde data die wij verzamelen en verwerken met ATPS Tijdregistratie worden aangeboden middels een gegevensverzameling (API Koppeling) of in een gestructureerd exportbestand. Dit maakt het mogelijk om arbeidstijd gerelateerde data te integreren in één BI platform. Denk hierbij aan een integratie met bijvoorbeeld: QlikView.

Wilt u meer weten over onze integraties?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.