Elektrische deurcilinders

Deur openen met pasje of druppel

Naast ATPS Toegangscontrole als geïntegreerd onderdeel van ATPS Tijdregistratie leveren wij ook diverse andere producten voor toegangscontrole, zoals de ATPS Elektrische deurcilindersloten met deurbeslag of als elektronische draaiknop.

Elektrische cilinderslot deuren

De ATPS Elektrische deurcilinders zijn niet alleen slim, veilig, innovatief en eenvoudig te installeren; ze hebben bovendien geen vaste bekabeling nodig en vormen de basis voor veelzijdige elektronische sluitoplossingen. De ATPS Elektronische deurcilinders met deurbeslag zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen waardoor ze geschikt zijn voor allerlei type deuren. Voor deuren waar een deurbeslag niet mogelijk of vereist is, kan gewerkt worden met een elektronische deurcilinder met draaiknop. Alle ATPS Elektrische deurcilinders zijn compatibel met het merendeel van de Europese, Scandinavische en ANSI-gecertificeerde insteeksloten en buisvormige schoten.

ATPS Elektronische deurcilinders kunnen als standalone oplossing functioneren of geïntegreerd via een draadloos netwerk.

Wilt u meer weten over elektrische cilindersloten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics