Kostenplaatsen

Daar waar in de klassieke tijdregistratie de werknemer centraal staat, zijn voor andere toepassingen mogelijk aanvullende informatie nodig of zelfs noodzakelijk. Met ATPS Kostenplaatsen geeft u een extra dimensie aan ATPS Tijdregistratie door aan gewerkte uren één of meer kostenplaatsen toe te voegen aan de hand van bijvoorbeeld orders, projecten, afdelingen of werkplaatsen. Zo kan er nauwkeurig bepaald worden hoeveel uur een medewerker heeft besteed aan een bepaalde opdracht of hoeveel uur er gewerkt is aan een bepaald project.

Tijd registreren werknemers

Hoe tijdregistratie software uw strategische besluitvorming kan versterken

ATPS Kostenplaatsen biedt niet alleen een effectieve manier om arbeidstijd te registreren, maar opent ook de deur naar een schat aan waardevolle inzichten die essentieel zijn voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het maximaliseren van uw efficiëntie en winstgevendheid.

 

Creëer met data een strategische planning

Door arbeidstijd gerelateerde data te koppelen aan kostenplaatsen en deze beschikbaar te stellen voor bestaande systemen zoals WMS, ERP en BDE, kunt u waardevolle inzichten verkrijgen in de prestaties van verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld patronen ontdekken in de productiviteit van specifieke afdelingen of de efficiëntie van bepaalde projecten, waardoor u beter geïnformeerde strategische beslissingen kunt nemen.

Haal het maximum uit elke uur: Strategisch kostenbeheer

Door de werkelijk gewerkte uren toe te wijzen aan specifieke kostenplaatsen, kunt u de interne kosten en baten nauwkeurig toewijzen. Dit biedt niet alleen inzicht in de kostenstructuur van uw organisatie, maar stelt u ook in staat om de prestaties van verschillende afdelingen of projecten te evalueren en indien nodig bij te sturen.

Precieze tijdregistratie voor uw facturatieproces

Het nauwkeurig registreren van de tijd die besteed wordt aan specifieke opdrachten stelt u in staat om uw klanten op een eerlijke en transparante manier te factureren. Door de werkelijke tijd in rekening te brengen, voorkomt u geschillen en bouwt u vertrouwen op met uw klanten.

 

 

Tijdregistratie werknemers

Optimaliseer uitzendwerk met slimme tijdregistratie

In situaties waarin u met verschillende tarieven te maken heeft voor verschillende werkzaamheden, kan de afrekening van gewerkte uren bij een uitzendbureau complex zijn. Door ATPS Tijdregistratie op basis van kostenplaatsen te gebruiken, worden alle relevante gegevens compleet en in het juiste formaat aangeleverd, wat de administratieve last verlicht en de kans op fouten verkleint.

Wilt u meer weten over kostenplaatsen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten