Mobiele app

Met de mobiele app kunnen u en uw medewerkers heel gemakkelijk verlof aanvragen, gewerkte uren inzien, tijdboekingen maken en de meest actuele planning of rooster bekijken. De mobiele app is gebouwd op het centrale Azure cloud platform. Uw ATPS Online omgeving maakt hier een beveiligde verbinding mee specifiek voor app-gerelateerde acties. Dit maakt de mobiele app buitengewoon geschikt voor zowel eigen medewerkers als uitzendkrachten.

 

 

Highlights Mobiele app:

  • Verlof aanvragen + notificaties
  • Tijdboekingen maken
  • Gewerkte uren inzien
  • Verlofsaldi inzien
  • Notificatie bezoekersregistratie
  • Weergave personeelsplanning

Moeiteloos alle werktijden registreren

De ATPS mobiele app is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. In de hedendaagse werkomgeving speeltflexibiliteit en mobiliteit steeds een belangrijkere rol. Een intuïtieve interface zorgt ervoor dat medewerkers moeiteloos hun werktijden kunnen registreren en beheren. De app maakt taken zoals het aanvragen van verlof of het bekijken van roosters toegankelijker en efficiënter. Dit vergroot de betrokkenheid van medewerkers en vermindert administratieve belasting.

Strenge controle op privacy en veiligheid

In een tijd waarin digitale veiligheid en privacy essentieel zijn, biedt de ATPS app een veilige omgeving voor tijdregistratie en personeelsbeheer. De app maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën om gegevens te beschermen en voldoet aan strenge privacywetgeving. Dit zorgt ervoor dat gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens en werktijden veilig worden beheerd.

Snelle en gemakkelijke integratie binnen alle tijdsregistratiesystemen

De ATPS mobiele app integreert naadloos met bestaande HR- en payroll-systemen voor een efficiënte workflow. Deze integratie zorgt voor een stroomlijning van processen, waardoor gegevensconsistentie en -accuratesse worden verbeterd. Dit vermindert de kans op fouten en dubbel werk, wat tijd en middelen bespaart.

Urenregistratie gemakkelijk aangepast

De ATPS app kan worden aangepast aan de unieke eisen van verschillende organisaties. Of het nu gaat om het aanpassen van workflows, autorisatieniveaus, of rapportagefuncties, de app biedt flexibele opties om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke organisatie. Dit maakt het een veelzijdige tool die geschikt is voor een breed scala aan bedrijfstakken.

Training en consultancy

De consultants vn ons bieden uitgebreide klantondersteuning en trainingsmogelijkheden voor al onze diensten. Wij bieden deskundige hulp en gebruiksvriendelijke trainingsmaterialen, waardoor gebruikers snel en effectief met de app aan de slag kunnen gaan. Zo haal jouw personeelsleden alles uit hun urenregistratie.

Wilt u meer weten over onze mobiele app?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Meest gestelde vragen

 

Zit jouw vraag er niet tussen? bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Meest gestelde vragen Neem contact op

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten