Mobiele app

Met de mobiele app kunnen u en uw medewerkers heel gemakkelijk verlof aanvragen, gewerkte uren inzien, tijdboekingen maken en de meest actuele planning of rooster bekijken. De mobiele app is gebouwd op het centrale Azure cloud platform. Uw ATPS Online omgeving maakt hier een beveiligde verbinding mee specifiek voor app-gerelateerde acties. Dit maakt de mobiele app buitengewoon geschikt voor zowel eigen medewerkers als uitzendkrachten.

 

 

Highlights Mobiele app:

 • Verlof aanvragen + notificaties
 • Tijdboekingen maken
 • Gewerkte uren inzien
 • Verlofsaldi inzien
 • Notificatie bezoekersregistratie
 • Weergave personeelsplanning

Moeiteloos alle werktijden registreren

De ATPS mobiele app is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. In de hedendaagse werkomgeving speelt flexibiliteit en mobiliteit steeds een belangrijkere rol. Een intuïtieve interface zorgt ervoor dat medewerkers moeiteloos hun werktijden kunnen registreren en beheren. De app maakt taken zoals het aanvragen van verlof of het bekijken van roosters toegankelijker en efficiënter. Dit vergroot de betrokkenheid van medewerkers en vermindert administratieve belasting.

Strenge controle op privacy en veiligheid

In een tijd waarin digitale veiligheid en privacy essentieel zijn, biedt de ATPS app een veilige omgeving voor tijdregistratie en personeelsbeheer. De app maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën om gegevens te beschermen en voldoet aan strenge privacywetgeving. Dit zorgt ervoor dat gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens en werktijden veilig worden beheerd.

Wilt u meer weten over onze mobiele app?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Meest gestelde vragen

 • Waarom is tijdregistratie belangrijk?

  Een goede tijdregistratie zorgt ervoor dat niet alleen de gewerkte uren, overuren en toeslagen correct worden uitbetaald, maar ook dat verlofregistratie en verlofsaldi altijd kloppen.

 • Op welke mobiele apparaten werkt de app?

  De app van ATPS is ontwikkeld voor de smartphone of tablet. De app kan door de medewerker zelf worden gedownload via de App Store of de Google Play store en is beschikbaar voor ATPS Online klanten.

 • Moet ik mijn uren registreren?

  Ja, omdat een werkgever binnen de Europese Unie verplicht is om in de onderneming een objectief, betrouwbaar en toegankelijk systeem op te zetten dat toelaat de arbeids- en rusttijden van elke werknemer te registreren, kan de werkgever dit van de medewerker vragen.

 • Wat doet ATPS met mijn data uit de mobiele app?

  ATPS zal als verwerker de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden of op andere wijze gebruiken dan voor het doel waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt of haar bekend zijn geworden.

 

Zit jouw vraag er niet tussen? bekijk dan onze meest gestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Meest gestelde vragen Neem contact op

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Bekijk onze producten