Toegangscontrole: Intelligente toegangsystemen voor uw bedrijf

Met een toegangscontrolesysteem kunt u specifiek toegang verlenen aan bepaalde groepen en medewerkers. Ook kunt u de toegangscontrole gebruiken in combinatie met een tijdslot. Zo kunt u gedetailleerd bijhouden wie er op welk moment toegang heeft tot het gebouw. Toegangscontrole bevat dan ook het hele proces van het reguleren en beheren van wie toegang heeft tot welke ruimte of locaties.

ATPS Toegangscontrole is een geïntegreerd onderdeel van ATPS Tijdregistratie, maar kan ook los worden gebruikt. Het is daardoor mogelijk om in uw ATPS Tijdregistratie en Toegangscontrole systeem elke medewerker tijdsgebonden toegang te verlenen tot bepaalde gebouwen, deuren, slagbomen, tourniquets en poorten.

Midden in de nacht wakker worden en u afvragen of alle deuren, poorten en hekwerken afgesloten zijn is vervelend. Hoge boetes, of verlies van klanten wanneer blijkt dat een organisatie niet voldoet aan de veiligheidseisen is nog vervelender.

Tijdregistratie op desktop/tablet/mobiel

Meer controle met een toegangssysteem

ATPS Toegangscontrole maakt gebruik van gecodeerde kaarten of smartcards die informatie bevatten voor het verifiëren van de identiteit van personen die toegang vragen tot bepaalde ruimtes of locatie. Onze systemen zijn ontworpen om een gecontroleerde toegang te bieden op basis van de rechten en machtigingen die aan de kaart zijn gekoppeld.

 

Efficiënte administratie

Moderne organisaties begrijpen het potentieel van het integreren van tijdregistratie en toegangscontrole. Geïntegreerde systemen zorgen ervoor dat de informatie over de aanwezigheid van werknemers automatisch wordt gekoppeld aan hun toegangsrechten. Door tijdregistratie en toegangscontrole te integreren vermijden organisaties dubbele registraties. Dit betekent niet alleen efficiëntie in administratie, maar ook een versterkte beveiliging.

Registreer uw bezoekers en medewerkers

Dankzij een intuïtieve bediening kunt u met minimale inspanning (tijdelijke) toegang voor een medewerker of bezoeker aanpassen, verruimen of verkleinen. Het kunnen verslepen van tijdsblokken zorgt voor een verwerking die sneller en betrouwbaarder is dan bij een handmatige invoer.

Data voor tijdregistratie

Waarom toegangscontrole van ATPS?

ATPS Toegangscontrole is dé geïntegreerde hardware- en softwareoplossing voor:

 • Real-time aanwezigheidslijst en calamiteitenoverzicht
 • Direct printen van presentie- en bezoekerslijsten
 • Deurstand signalering
 • Zonebeveiliging
 • Koppeling met alarmsystemen en camerabewaking
 • Anti-passback
 • Automatisch openen van deuren, poorten, etc. bij calamiteiten
 • Uitgebreide autorisatie
 • Registratie met pasfoto’s
 • Gemak en veiligheid

Wilt u meer weten over toegangscontrole?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde projecten

Projecten

Nabuurs

Nabuurs is een van de grootste familiebedrijven in de logistieke dienstverlening.

Lees meer
Lees meer over Nabuurs
Projecten

DPD

Als toonaangevend dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expres pakketten.

Lees meer
Lees meer over DPD
Projecten

Pon Logistics

Pon Logistics is onderdeel van Pon één van de grootste familiebedrijven van Nederland.

Lees meer
Lees meer over Pon Logistics

Meest gestelde vragen

 • Hoe verleen ik toegang?

  Het verlenen van toegang via onze ATPS Paslezers kan met behulp van passen, sleutelhangers of druppels. Wij ondersteunen onder andere (Mifare DESfire, Mifare Classic, proximity cards, smartcards en RFID-kaarten.

 • Waarom toegangscontrole?

  Met toegangscontrole tot jouw gebouwen of locatie zorg je voor de bescherming van mensen, terreinen en bezittingen. Een goede toegangscontrole zorgt tevens voor een accurate aanwezigheids- en calamiteitenlijst.

 • Kan ik zien wie aanwezig zijn bij een calamiteit?

  Ja, bij een calamiteit kan een calamiteitenlijst van de aanwezigheidslijst worden ingezien op een mobiel apparaat of worden afgedrukt. Dit kan van alle medewerkers, maar ook van alle aanwezige bezoekers.